Referenties

Beelden die je doelgroep perfect aanspreken en aansluiting op je bedrijfs(imago), zijn cruciaal. (Potentiële) klanten zijn door o.a. social media gewend om de meest prachtige beelden te zien en hebben daar direct emotie bij. Moweena Fotografie heeft de kennis en ervaring om er voor te zorgen dat je het meeste uit je websites, folder of social media platform haalt!

 

Bekijk hieronder een aantal zakelijke opdrachten die Moweena Fotografie recentelijk heeft uitgevoerd.


EU Schoolfruit
EU Schoolfruit

EU Schoolfruit

Voor EU Schoolfruit heeft Moweena Fotografie een groot aantal foto's verzorgd voor o.a. de websites en social Media. 

 

EU-Schoolfruit stimuleert kinderen samen in de klas fruit en groente te eten. Deelnemende basisscholen ontvangen 20 weken lang iedere week 3 stuks groente en fruit voor alle leerlingen. 

 

En dat helemaal gratis dankzij financiering van de Europese Unie.

Mavein.com
Mavein.com

Mavein

Mavein.com wilde voor de website nieuwe, frisse portretfoto's van hun medewerkers, in hun werkomgeving. De opdracht was om spontane foto's te hebben, terwijl men aan het werk was! 

 

"It’s a people’s job. Ook bij ons intern, onze mensen maken het verschil. Ontmoet ze hier." is de introductie bij de foto's van de mensen achter Mavein.com

Blackout Airsoft Experience Center
Blackout Airsoft Experience Center

Blackout Airsoft

Voor de unieke extreme Sports locatie "Blackout Airsoft" met o.a. een indoor jungle voor de snel groeiende Real Life Adventure/First Person Shooter experience, maakte Moweena Fotografie voor de website en verschillende Social Media.

 

"Bij Blackout geloven we in "beleving". Vanaf het moment dat je binnenloopt bij Blackout, tot het moment dat je wegrijdt.

 

Dàt is wat we willen bereiken, door een unieke ervaring te bieden, in een bijzondere omgeving. ". Fa-Tech Diagnostics Europe
Fa-Tech Diagnostics Europe

Fa-Tech Diagnostics Europe

Voor dit toonaangevende internationale bedrijf, met vestigingen in Nederland en Italië, is de productfotografie t.b.v. nieuwe folders en productinformatie gedaan. 

 

"That is why Fa-Tech commits to provide the worlds leading labeling equipment and disposables to the healthcare lab.

Simply because we believe that there are no numbers or barcodes. Only patients…".

 

De foto's moesten nèt zo scherp en van hoge kwaliteit zijn als de producten die Fa-Tech op de markt brengt.

 


Hasper Natuursteen
Hasper Natuursteen

Hasper Natuursteen

"Als klein, veelzijdig en gespecialiseerd familiebedrijf, hebben wij een grote reputatie als het gaat om natuursteen en composiet."

 

Juist om die reputatie verder kracht bij te zetten, heeft Moweena Fotografie reclamefoto's gemaakt voor verschillende doeleinden. 


Harrop Paardenmassage
Harrop Paardenmassage

Harrop Paardenmassage

Janine Harrop is gediplomeerd sportmasseur voor paarden,  deze opleiding heeft zij gevolgd bij Bartels & Bascule en is daarbij aangesloten bij het kwaliteitsregister van Paardenmassage Nederland. 

 

Voor haar nieuwe website heb ik de fotografie mogen verzorgen.Meer referenties?

Dit is slechts een kleine greep uit de portfolio "zakelijke klanten". Interesse? Neem contact met mij op voor nog meer referenties voor bedrijfsfotografie!